WATTS up Retie?! Noah Servais van start tot finish op kop

In Retie zorgde de warme temperaturen voor een spannende sprinttriatlon in de 2e manche van de tweede divisie van de team triathlon series!

Het was Noah Servais (WATTS) die show stal! De Waalse beloftevolle atleet kwam als eerste uit het water met 15 seconden voorsprong op Dennis Van Damme en Mathieu Dolle.  Noah zou als eerste de wisselzone induiken met een mooie voorsprong op de achtervolgende groep. Hij stond deze voorsprong niet meer af en liep naar de zege aan Gemeentelijk Centrum Den Dries! Zijn ploegmakkers Arnaud Dely en Joakim Territo maakten het WATTS feestje helemaal compleet door van uit de achtervolgende groep naar plaats 2 en 3 te lopen. Samen met de 19e plaats van Thomas Servais was WATTS vandaag onklopbaar in het Teamklassement!

Verrassing van de dag was het Endurance Team Limburg. Met de 3 top-10 plaatsen van Joris Jacobs (5e), Wim Eyckmans (6e) en Maarten Appermans (7e) en de 28e plaats van Jan Castro kapen zij vandaag de 2e plaats in het teamklassement weg.

TRIGT, dat in Doornik nog het snelste team was in de 2e divisie, wist vandaag de schade te beperken. Yves D’Harveng, Mathieu Dolle, Stephane Genty en Pierre Haenecour zetten hun team stevig op de 2e plaats in het tussentijdse klassement!

In het tussentijdse klassement klimt WATTS naar de eerste plaats met 95 punten, TRIGT volgt op de tweede plaats met 91 punten. ETL is de sterkste stijger en klimt naar de 3e plaats met 81 punten.

Volgende week kunnen de teams al weer aan de bak, want dan staat de 3e manche van de T3 Series 2e Divisie op het programma tijdens het Port of Antwerp Triathlon Festival!

De volledige daguitslag vinden jullie hier.

De nieuwe tussentijdse ranking vinden jullie hier