Voorlopige startlijst Team Relay in Zwevegem

Komende zondag 28/05 staat de tweede manche van de Team Triathlon Series (Div 2) op het programma. In Doornik zagen we dat de verschillen tussen de T² teams zeer klein waren, we mogen er dus zeker van zijn dat ook in deze kortere en meer explosieve format de overwinning felbevochten zal zijn.

In deze relay mogen de T² ploegen met twee teams van 4 atleten aan de start verschijnen. In tegenstelling tot Doornik moeten de atleten de wedstrijd niet samen afwerken maar elk om beurt een supersprint triatlon afwerken (250m zwemmen – 5km fietsen – 1,5km lopen) net als in een estafettewedstrijd. Teamtactiek en explosiviteit zullen de sleutelwoorden worden tot succes!

Op de voorlopige deelnemerslijst zien we tot onze grote vreugde ook enkele dames aan de start verschijnen, wat zeker een van de doelen was binnen dit circuit: jeugd, dames, langeafstandsatleten, beginnende triatleten, enzovoort samen aan de start krijgen van een teamwedstrijd om zo de clubbeleving te promoten. Daarnaast kijken we ook enorm uit naar het aantreden van triatlonlegende Jean Moreau die met zijn team (BIN) een derde plaats in de tussenstand zal verdedigen. Daarnaast is het afwachten met welke opstelling TriGT en JTTL (respectievelijk goud en zilver in Doornik) uit de mouwen zullen schudden om sterke blokken als 3PT en SMO af te houden.

Meer info via de website van No Limit Team Zwevegem.

Supporters welkom in Zwevegem vanaf 16u of volg de wedstrijd live via onze Live App en via sociale media @T3_Series. Onze huisfotograaf Stijn Audooren zal alvast opnieuw aanwezig zijn om foto’s te trekken voor in de Stop&Go en deze website.