Tweede manche in uniek kader

In Kinrooi starten op de eerste Tr Mnk T3 series wedstrijd ruim 100 deelnemers. De organisatie heeft voor een nieuwe en unieke locatie gezorgd: ‘Het bastion’ pal aan de Maasplassen.

De organisatie zorgt voor extra spektakel met een start van de T3 series  vanop een ponton 500 m in de Maasplas en een eerste zwemstrook tot op het Bastion (centrale venue). Na een exit en een korte passage over de steiger is er nog een tweede zwemstrook van 250 m vlak voor het Bastion, onder de neus van het publiek, met daarna een zeer mooie uitloop naar de wisselzone dwars door het publiek. De watertemperatuur zit momenteel rond de 23°. Wellicht gaan we dus naar een non-wetsuit swim. De officiële temperatuur zal op de wedstrijddag door de technical officials worden bepaald en meegedeeld.

Het fietsen is een snel maar technisch parcours met 2 ronden en een keerpunt vlakbij de venue. Alles zal afhangen van de wind. Als die opsteekt kan het, ondanks de vlakke omloop, een zeer lastige strijd worden.

Na een tweede wissel op het Bastion volgt tenslotte een loopstuk met 2 ronden op de dijk, deels off-road, rond het Bastion De finish is voorzien centraal in het plein.

Meer informatie over de organiserende club TrMnk via deze link.