Eerste divisie

Team Triathlon Series

Team Triathlon Series - Ieper

Van de prachtige natuur in Weiswampach naar het historische Ieper in de Westhoek. Via een rolling start zwemmen in de Yperse vestingen, fietsen langs Hill 62 en lopen onder de Menepoort. In Ieper wordt in 2017 opnieuw geschiedenis geschreven want dan zijn de winnaars van de tweede divisie van de Team Triathlon Series 2017 gekend.

“Graag verwelkomen wij jullie op de 8e editie van de In Flanders Fields Triathlon Ieper, die zal plaatsvinden op zondag 17 september 2017. Net zoals de voorgaande jaren wordt er gekozen voor een non-drafting kwartriathlon (1-40-10) waar zowel recreatieve atleten als echte toppers aan de start komen. Het zwemonderdeel vindt opnieuw plaats in de Ieperse Vesten, hierna loopt het fietsparcours in 1 grote lus over de landelijke wegen van Ieper, Zillebeke en Zandvoorde en afsluiten doen we traditioneel met lopen over de oude stadsmuren van Ieper met passage onder de Menenpoort. Voor verdere info kan je steeds terecht op onze website www.triathlonieper.be en onze facebookpagina. Met vragen kan je steeds terecht op of op het infoformulier op de website.”

Wedstrijd details

Datum 09/16/2018
Organisator In Flanders Fields Triathlon Ieper
Website http://www.triathlonieper.be/
Email info@triathlonieper.be
Inschrijven

Voeg toe aan agenda

Download de Waccan App op je smartphone, je krijgt meteen een handig overzicht van de T³ wedstrijden en synchroniseer met je agenda.

Team Triathlon Series - QR code