Eindranking Tweede Divisie wordt dit weekend beslist in Lille

In Ieper konden de teams jammer genoeg hun prestatie niet omzetten in een goed ploegenklassement. Door een onvoorzichtige toeschouwer die ergens kwam waar het niet mocht en die over het tijdsregistratie punt was gestruikeld, kon er geen geldige uitslag worden opgemaakt. Hierdoor werd de T3 manche van Ieper geschrapt voor het eindklassement.

In Lille krijgen de teams dus alle kansen om opnieuw hun kunnen te etaleren! Over een Team Relay Triatlon van 3 x (300 m zwemmen – 5 km fietsen – 1.5 km lopen) laten de 19 teams van de tweede divisie (die per team 2 ploegen aan de start mogen brengen) het beste van zichzelf zien. Door het vuur gaan voor elkaars teamgenoten wordt de boodschap!

WATTS staat riant aan de leiding, met 2 gewonnen manches en een 2e plaats in Doornik staan zij aan de leiding met 145 punten. Daarachter volgt TRIGT met 127 punten. Kortste achtervolger is het Endurance Team Limburg (ETL) met 126. De rest van het klassement staat al op een grotere achterstand. Het podium lijkt vast te liggen, maar zeker ben je natuurlijk nooit!

De volledige startlijst vinden jullie hier.